Lav pris tøj, lav pris sko,mærker mænd tøj,Halv pris tøj,mærker Dame tøj
 
Forside >  Shipping & Returns

Shipping & Returns

Det tager 4-8 hverdage at modtage en international ordre. Normalt svarer leveringstiden og den samlede tid til den samlede leveringstid. Leveringstiden er normalt 24 til 2 timer. Behandlingstid inkluderer modtagelse af din ordre for at sende vareopbevaring, emballage og forsendelsesoplysninger. Efter behandlingen begyndte at sende. Specifikke leveringstider for fragtoplag.

International levering
Vi foreslår meddelelsen og skærmen og garanterer at bekræfte. Det tager normalt 5-7 dage at levere. I dette tilfælde tager det 48 timer at behandle op til 48 timer, og du skal kontakte kreditkortprocessorens betaling med check. Vi er ikke ansvarlige for toldafgifter i hvert land. Vi indsamler alle kvitteringer og internationale kommercielle forsendelser i volumen. * Der er ingen krav om at returnere en ufuldstændig adresse eller fratrække de faktiske forsendelsesomkostninger fra restitutionen. * Hvis din ordre ikke kommer i tide, kan det skyldes dit nationale personale, der håndterer sen kompensation. Send en e-mail for at hjælpe dig med at finde din pakke til enhver tid.

Ordresporing
Ordrer Følg Min Kontoside eller send dit sporingsnummer via e-mail på ordreindlæg.
Hvis din ordre er forsinket, overvej følgende faktorer:

* Levering ankom fredag, mandag, mandag.
* På nogle helligdage skal du vælge transportør eller levering. * Kontakt os for hjælp. Returpolitik
Vi er forpligtet til at sælge kvalitetsprodukter, som vi håber du kan lide, men vi ved også, at når du skal returnere eller bytte noget, du købte en eller anden grund. Sørg for at kontrollere dit projekt, læs venligst omhyggeligt før installation eller brug. Vi råder dig også til at holde dit fakturanummer eller din ordre i ordrebekræftelsen eller på jakt efter pakken, du skal bevise køb af tjenesten i tilfælde af problemer.
Hvis jeg skifter mening?

Projekt mislykkedes
Projektet vil blive overvåget gennem evalueringen af ​​vores produkter og vil blive refunderet eller erstattet uden yderligere omkostninger, hvis produktet betragtes som defekt på grund af en fabrikations- eller materialefel. Hvis du mener, at det er perfekt, kvalificere dig ikke for den type retur, der kræves for at ændre eller refundere denne regel. udveksling

* Alle afkast skal modtages inden for 30 dage efter at have returneret til den internationale ordre. * International handelstransport skal betales af kunden (medmindre problemet er forårsaget af os). Betal alle produkter, beskatningsopgaven er kundens ansvar.

returafkast

Følg instruktionerne nedenfor for returnerede varer:
Send os en e-mail til vores team Den første til at udtrykke støtte til den givne e-mail-adresse.
Pas på, når du åbner din emballage og ompakker dit produkt.

Vedlæg venligst et stykke papir til følgende oplysninger:
* Vi har bedt om vores navn på vores hjemmeside.
* Ordrenummer
* En grund til at vende tilbage
* Bestil via e-mail på vores hjemmeside. Tag dette stykke papir, produktet skal returneres i pakken og sende det til os. Giv os sporingsnummeret, når det er tilbage. Vores ejendom er ikke ansvarlig for forsendelsens manglende effektivitet. Hvis du har nogen bekymringer, foreslår vi at du vælger testens titel og fortsætter med at teste den ...