Lav pris tøj, lav pris sko,mærker mænd tøj,Halv pris tøj,mærker Dame tøj
 
Forside >  Privacy Notice

Privacy Notice

Dit privatliv er vores højeste prioritet, og vi lover ikke at videregive dine personlige oplysninger til eksterne virksomheder til markedsføringsformål, medmindre vi får dit samtykke.

Når du køber fra vores hjemmeside, indsamler vi visse oplysninger om dig (f.eks. Navn, e-mail-adresse, faktureringsadresse).

Alle disse oplysninger er gemt på den sikre server. Alle gældende databeskyttelses- og forbrugerbeskyttelseslove er fuldt tilfredsstillende, og dine personlige oplysninger er fuldstændigt fortrolige.

Vi indsamler eller opbevarer ikke dine personlige oplysninger, medmindre du giver os så udtrykkeligt samtykke. Ved bestilling accepterer du at bruge disse personlige oplysninger.

Vedligeholdelse eller behandling af, at personlige oplysninger altid er opdaterede og afhentet eller bortskaffes snarest muligt, er sandsynligvis blevet ødelagt. Medmindre vi har dit samtykke, vil de ikke modtage andre personlige oplysninger end det, du har købt hos os, for at levere varerne til dig og skal behandles som kredit- eller betalingskortbetalinger.

Dit privatliv og din tillid vil altid respekteres.

Hvilke oplysninger indsamler du og hvordan man bruger det?

Når du har brug for os til at indsamle navn, fuld adresse, e-mail og telefonnummer og betale for det, du har til hensigt at spørge. Disse oplysninger giver os mulighed for at behandle dine citater, købe varer og give dig dem. Vi bruger din emailadresse til at sende statusmeddelelser af ordren. Vi kontakter dig via e-mail eller telefon, hvis du har spørgsmål til levering af varerne til dig.

Disse oplysninger kan leveres til tredjeparts tjenesteudbydere med det formål at behandle dit tilbud for køb af varerne.

Vi kan bruge din e-mail-adresse til at levere produkter, tjenester, kampagner og specialtilbud, når det er acceptabelt.

Hvis du abonnerer på vores nyhedsbrev uden at afgive en ordre, skal du indtaste din e-mail-adresse, vi vil bede en tredjepart om at give os mulighed for at købe det via e-mail. Når din e-mail-adresse ikke er brugt til andre formål, bliver samlingen ikke accepteret, eller tredjepartsfilerne udløber.